Ceviche de corball

Ceviche de corball

Ingredients 200 g de corball 6 llimes 1 ceba vermella o tendra Fulles de coriandre Llet de coco Brou de corball 1/2 alvocat Cirereta o bitxo picant Pas a pas 1. Fer la llet de tigre mesclant el suc de les llimes colat, el rajolí de llet de coco i el brou de corball....

Gazpacho de remolatxa

Gazpacho de remolatxa

Ingredients 8 tomàquets 1 ceba tendra 1 cogombre (pelat) 1 pebrot vermell 2 remolatxes cuites Vinagre de Xerès 50 ml Oli d'oliva de 100 ml Sal Sucre Tabasco Aigua Elaboració 1. Triturar tots els ingredients junts. 2. Afegir-hi l'aigua necessària fins aconseguir la...

Bacallà confitat amb oli verge amb salsa de coco i gingebre

Bacallà confitat amb oli verge amb salsa de coco i gingebre

Ingredients Llom (morro) de bacallà extra dessalat al punt Oli verge d'aroma fort Gingebre picat molt fi All picat molt fi 1 llauna de llet de coco Mongetes edamame escaldades Pas a pas 1. Per a la salsa, escalfar una paella amb oli i aromatitzar amb l'all i el...

Aparca gratis venint a comprar al Mercat del Lleó
Productes de proximitat, qualitat i frescos
Tour Virtual pel Mercat del Lleó
Anuncia't al Mercat del Lleó
Mira l'últim número de la Revista Milfulls