Crema catalana

Crema catalana

Ingredients 375g de nata 125g de llet 2 beines de vainilla 5 rovells d'ou 1 ou sencer 150g de sucre Pas a pas Infusionem 375g de nata i 125g de llet amb dos beines de vainilla. Les obrim per la meitat i amb un ganivet rasquem les llavors. Quan està apunt de bullir ho...

Risotto negre de llagostins i sepionetes

Risotto negre de llagostins i sepionetes

Ingredients 400 grams d'arròs 4 cebes (+ 2 pel caldo) Cap de rap pel caldo Un porro Tres pastanagues Mig api Tomàquets Peix de roca Crancs o galeres Sal Sepionetes o calamars Llagostins Crema de llet Tinta Parmesà Pas a pas 1. Marcar l’arròs Carnaroli. 2. Peleu i...

Albergínies, salsa tàrtara i arengada

Albergínies, salsa tàrtara i arengada

Ingredients Albergínies Farina Ou Panko 250g de maionesa Ceba tendra Pebre dolç Tàperes Julivert 300 g de vi blanc Mitja poma Mitja pera dolça Mitja arengada fumada Pas a pas 1. Netejar amb aigua freda i tallar les albergínies. Passar els talls per farina, llavors per...

Tarta Tatín

Aquesta és una versió fàcil de la tarta tatin perquè comprem feta la massa brisa. Pas a pas de la recepta 1. En una cassola posem mantega, les pomes Golden pelades i tallades a quarts i sucre per sobre. Ho coem a foc mig fins que caramel·litzin. Veurem que estan a...

Steak tàrtar de vaca vella

Steak tàrtar de vaca vella

Ingredients per a 2 persones 300g de carn Una culleradeta de mostassa El suc d'un quart de llimona Oli d'oliva Tàperes picades 1 anxova picada Salsa Perrins Sal i pebre Julivert picat Tabasco Ceba tendra picada Un rovell d'ou Pas a pas 1. 300g de carn. La congelem i...

Brandada de bacallà, tripes i romesco

Brandada de bacallà, tripes i romesco

Ingredients 200 grams de cua de bacallà o bacallà ja esqueixat especial per a fer brandada 3 grans d'all crema de llet cibulet 1 tripa Per al romesco 6 tomàquets 2 nyores 6 grans d'all Pa torrat Oli d'oliva Vinagre de vi 50 g d'avellanes 50 g d'ametlles Pas a pas 1....

Crumble d’ametlles, avellanes, cafè, taronja i maduixes

Crumble d’ametlles, avellanes, cafè, taronja i maduixes

Ingredients Pel crumble 250 g de sucre 100 g d'ametlla mòlta 100 g de farina de rebosteria 100 g de mantega tallada a daus 1 cullerada de sèsam 1 cullerada de canyella Pel praliné 150 g de avellanes 100 g de sucre Aigua Per la crema de cafè 2 cullerades de farina de...

Cargols München

Cargols München

Ingredients Cargols Polpa de tomata Oli Sal Pebre Aigua Pas a pas 1. Emplenar la pica o un tupper gran amb aigua freda. Posar-hi els cargols. Fregar els cargols amb les mans per així netejar-los. Repetir aquest pas dues vegades més. Ara ja estaran nets. Escórrer els...

Ceviche de corball

Ceviche de corball

Ingredients 200 g de corball 6 llimes 1 ceba vermella o tendra Fulles de coriandre Llet de coco Brou de corball 1/2 alvocat Cirereta o bitxo picant Pas a pas 1. Fer la llet de tigre mesclant el suc de les llimes colat, el rajolí de llet de coco i el brou de corball....

Gazpacho de remolatxa

Gazpacho de remolatxa

Ingredients 8 tomàquets 1 ceba tendra 1 cogombre (pelat) 1 pebrot vermell 2 remolatxes cuites Vinagre de Xerès 50 ml Oli d'oliva de 100 ml Sal Sucre Tabasco Aigua Elaboració 1. Triturar tots els ingredients junts. 2. Afegir-hi l'aigua necessària fins aconseguir la...

Bacallà confitat amb oli verge amb salsa de coco i gingebre

Bacallà confitat amb oli verge amb salsa de coco i gingebre

Ingredients Llom (morro) de bacallà extra dessalat al punt Oli verge d'aroma fort Gingebre picat molt fi All picat molt fi 1 llauna de llet de coco Mongetes edamame escaldades Pas a pas 1. Per a la salsa, escalfar una paella amb oli i aromatitzar amb l'all i el...

Aparca gratis venint a comprar al Mercat del Lleó
Productes de proximitat, qualitat i frescos
Tour Virtual pel Mercat del Lleó
Mira l'últim número de la Revista Milfulls