Crumble d’ametlles, avellanes, cafè, taronja i maduixes

Crumble d’ametlles, avellanes, cafè, taronja i maduixes

Ingredients Pel crumble 250 g de sucre 100 g d'ametlla mòlta 100 g de farina de rebosteria 100 g de mantega tallada a daus 1 cullerada de sèsam 1 cullerada de canyella Pel praliné 150 g de avellanes 100 g de sucre Aigua Per la crema de cafè 2 cullerades de farina de...

Cargols München

Cargols München

Ingredients Cargols Polpa de tomata Oli Sal Pebre Aigua Pas a pas 1. Emplenar la pica o un tupper gran amb aigua freda. Posar-hi els cargols. Fregar els cargols amb les mans per així netejar-los. Repetir aquest pas dues vegades més. Ara ja estaran nets. Escórrer els...

Ceviche de corball

Ceviche de corball

Ingredients 200 g de corball 6 llimes 1 ceba vermella o tendra Fulles de coriandre Llet de coco Brou de corball 1/2 alvocat Cirereta o bitxo picant Pas a pas 1. Fer la llet de tigre mesclant el suc de les llimes colat, el rajolí de llet de coco i el brou de corball....

Gazpacho de remolatxa

Gazpacho de remolatxa

Ingredients 8 tomàquets 1 ceba tendra 1 cogombre (pelat) 1 pebrot vermell 2 remolatxes cuites Vinagre de Xerès 50 ml Oli d'oliva de 100 ml Sal Sucre Tabasco Aigua Elaboració 1. Triturar tots els ingredients junts. 2. Afegir-hi l'aigua necessària fins aconseguir la...

Bacallà confitat amb oli verge amb salsa de coco i gingebre

Bacallà confitat amb oli verge amb salsa de coco i gingebre

Ingredients Llom (morro) de bacallà extra dessalat al punt Oli verge d'aroma fort Gingebre picat molt fi All picat molt fi 1 llauna de llet de coco Mongetes edamame escaldades Pas a pas 1. Per a la salsa, escalfar una paella amb oli i aromatitzar amb l'all i el...

Aparca gratis venint a comprar al Mercat del Lleó
Productes de proximitat, qualitat i frescos
Tour Virtual pel Mercat del Lleó
Anuncia't al Mercat del Lleó
Mira l'últim número de la Revista Milfulls