Aquests dies que estem més per casa ve molt de gust passar-se una estona a la cuina, no trobes? Passar el diumenge a la tarda preparant receptes boníssimes al forn és un gran pla! I què millor si després en podem gaudir tot el que queda de setmana?

Amb la recepta que us compartim avui, que és de Miss Gourmand, podreu passar una bona estona a la cuina i tindreu un esmorzar o berenar deliciós per uns quants dies.

Ingredients

  • 280 g de farina
  • 200 g de sucre
  • 2 ous 200 ml d’oli
  • 1 sobre de llevat químic
  • 200 ml de llet
  • 150g de nabius

Pas a pas

1. Bat els ous amb el sucre fins que quedi una barreja espumosa.

2. Afegeix-hi la llet, l’oli i segueix batent-ho.

3. Afegeix-hi la farina i el llevat i mescla-ho tot plegat uns 3-4 minuts més. S’ha de crear una barreja homogènia.

4. Finalment afegeix tres quartes parts dels nabius i remou amb suavitat –són delicats!–. La resta dels nabius els posaràs per sobre de les magdalenes abans d’entrar-les al forn.

5. Deixa reposar la massa ben tapada a la nevera durant, com a mínim, 1 hora.

6. Passat aquest temps, treu la massa de la nevera i emplena els motlles de les magdalenes amb la massa fins la meitat. Així hi haurà espai per quan les magdalenes creixin dins del forn.

7. Sobre de cada magdalena posa-hi un petit grapat de nabius dels que havies reservat.

8. Posa-ho al forn a 240º durant 10 minuts. Passat aquest temps baixa la temperatura a 180º i deixa-les 10 minuts més.

9. Treu-les del forn, deixa-les refredar i bon profit!

Trobareu més fotos i detalls d’aquesta recepta aquí.