Res millor que aprofitar els ingredients de temporada! Són més saborosos, econòmics i respectuosos amb el medi ambient
Així que t ‘animem a treure tot el suc possible a una de les fruites estrella de la temporada primaveral: les maduixes!
I, ara que ve el bon temps, per què no preparar uns deliciosos gelats casolans? És molt senzill!
Ingredients (per 6 gelats)
- 300 g de iogurt
- 40 g de sucre glaç (opcional)
- 2 cullerades de suc de llimona
- 180 g de maduixes
Pas a pas
- En un bol, barreja el iogurt amb la llimona i el sucre. Un cop ho tinguis, posa un parell de cullerades d’aquesta barreja al motlle de gelats.
- La resta de iogurt posa’l en un bol i tritura’l juntament amb les maduixes. Ha de quedar una barreja ben fina i homogènia.
- Distribueix aquesta barreja als motlles, amb la mescla inicial del iogurt i posa-ho al congelador.
- Deixa-ho congelat com a mínim 5 hores
- I a gaudir!
Aquesta és una recepta que permet moltes variacions, perquè la pots preparar amb el tipus de fruita que vulguis. Inclús pots fer més d’un gust alhora i barrejar-los per crear nous gustos!
Consell: si vols pots deixar algun trosset de fruita sense triturar i posar-lo dins dels motlles de gelats, per fer-ho més visual. Tot i així, i tot i quedar molt atractiu estèticament, com queda millor és amb la mescla ben triturada