Res millor que aprofitar els ingredients de temporada! Són més saborosos, econòmics i respectuosos amb el medi ambient

Així que t ‘animem a treure tot el suc possible a una de les fruites estrella de la temporada primaveral: les maduixes!

I, ara que ve el bon temps, per què no preparar uns deliciosos gelats casolans? És molt senzill!

Ingredients (per 6 gelats)

  • 300 g de iogurt
  • 40 g de sucre glaç (opcional)
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 180 g de maduixes

Pas a pas

  • En un bol, barreja el iogurt amb la llimona i el sucre. Un cop ho tinguis, posa un parell de cullerades d’aquesta barreja al motlle de gelats.
  • La resta de iogurt posa’l en un bol i tritura’l juntament amb les maduixes. Ha de quedar una barreja ben fina i homogènia.
  • Distribueix aquesta barreja als motlles, amb la mescla inicial del iogurt i posa-ho al congelador.
  • Deixa-ho congelat com a mínim 5 hores
  • I a gaudir!

Aquesta és una recepta que permet moltes variacions, perquè la pots preparar amb el tipus de fruita que vulguis. Inclús pots fer més d’un gust alhora i barrejar-los per crear nous gustos!

Consell: si vols pots deixar algun trosset de fruita sense triturar i posar-lo dins dels motlles de gelats, per fer-ho més visual. Tot i així, i tot i quedar molt atractiu estèticament, com queda millor és amb la mescla ben triturada