L’estiu és un moment ideal per treure-li rendiment a la fregidora d’aire! T’evitarà haver d’obrir els fogons i passar calor. 

Et donem 5 idees de receptes ràpides i fàcils per fer a l’airfryer.

1. Salmó amb salsa de mostassa

Per fer la salsa, barreja una cullerada de mostassa amb 50 grams de formatge manxego, 60 grams de fruits secs, un pessic d’anet sec i 100 ml d’oli i sal. Tritura-ho bé fins que quedi una salsa homogènia. Aquesta és una versió de la salsa de mostassa de la cuinera Mireia Carbó, que és absolutament deliciosa! 

Posa dos lloms de salmó a l’airfryer i, a sobre, posa-hi una bona cullerada de la salsa de mostassa. Cou-ho a la fregidora d’aire calent durant uns 6 minuts a 190ºC o fins al punt que a tu t’agradi el salmó!

2. Natxos amb formatge, ceba i herbes de Provença

Una idea senzillíssima per aquells dissabtes que mires una pel·li a casa i no vols perdre temps a la cuina. Omple la cistella de la fregidora d’aire calent amb natxos. Per sobre posa-hi formatge al gust, com mozzarella, formatge blau o formatge de cabra, ceba tallada a juliana i un polsim d’herbes de Provença. 

Fes-ho a la fregidora d’aire calent durant uns 8 minuts a 180 ºC, fins que vegis que el formatge ha quedat ben desfet.

3. Aletes de pollastre

Marina unes aletes de pollastre amb pimentó, sal, pebre i all en pols. Posa-ho a la fregidora d’aire durant 20 minuts a 180ºC, fins que vegis que queden cruixents per fora.

4. Fingers de pollastre

Per fer aquesta recepta necessitaràs trossos de mozzarella d’1 cm de gruix, en forma de fingers. Arrebossa’ls amb ou i pa torrat i posa’ls a l’airfryer durant 6-8 minuts a 200ºC. 

5. Pa amb xocolata, oli i sal

Agafa un parell de llesques de pa i posa-hi una presa de xocolata a sobre. Posa-les a la fregidora d’aire durant 3-4 minuts a 180ºC. Treu-les de l’airfryer i unta bé la xocolata, que ja s’haurà desfet, sobre tota la llesca de pa, que haurà quedat torrada. A sobre, posa-hi un fil d’oli i un polsim de sal.