Després d’haver intentat negociar amb insistència amb els responsables de PARKING PLAÇA CATALUNYA SA per tal de recuperar el servei d’aparcament pels nostres clients, la intransigència amb que ens hem trobat una vegada i una altra ho ha fet impossible.
 Davant d’aquesta situació, hem cercat altres opcions que, malgrat que en unes condicions diferents, ens permetran tornar-vos a facilitar l’aparcament quan vingueu al Mercat del Lleó.

L’aparcament

Finalment hem assolit un acord amb SABA APARCAMENTS. Per tant, l’aparcament ja no serà el de sota la plaça del Lleó, sinó el de Santa Caterina, davant de la Generalitat. 
S’hi accedeix amb el cotxe des de la Gran Via entrant per la plaça de l’Hospital, a l’encreuament on hi havia l’antiga Hisenda (actualment el Cadastre). És el mateix carrer a on hi ha la Casa de la Cultura i més endins l’edifici de la Generalitat.

La sortida a peu més propera al Mercat, amb ascensor, és a l’alçada de la Plaça de Catalunya cantonada carrer Maragall (davant de la “Perfumeria Júlia”). Des d’aquest punt s’arriba al Mercat en menys de dos minuts.

La sortida amb el cotxe és pel carrer Joan Maragall en direcció a la Gran Via.

Els vals

Atenció! Només donen vals d’aparcament les parades identificades.
 Cal justificar, amb l’exhibició del tiquet d’entrada, que es té el vehicle a l’aparcament SABA.

La mecànica serà la mateixa que es feia servir anteriorment. Per cada compra igual o superior als 20 € el client rebrà un val valorat en 50 cèntims (equivalents actualment a una mica més de 12,50 minuts d’estada a l’aparcament). Es comptabilitzarà com a una única compra les fetes el mateix dia en una mateixa parada.

Aquests vals són acumulables. Com més compres es facin, més vals i més temps d’estada a l’aparcament. No hi ha límit en el nombre de vals.
 El vals no donen dret a canvi.

Si l’import de l’estada a l’aparcament no us ve just la diferència o es perd, l’haurà de pagar el client. 
Els vals també es poden utilitzar a l’altra pàrquing que “SABA” té a Girona, darrera dels Jutjats.
 Tenen data de caducitat; però no patiu, els que ara us donaran són vàlids fins al final de l’any 2019!

El servei

Malauradament els clients dels aparcaments “SABA” no disposaran de carretons de compra. Us recomanem l’ús de carretons de compra propis. És el més còmode.
 Els actuals carretons de compra continuaran, en principi, a l’aparcament del costat del Mercat. Naturalment, el client que ho desitgi podrà continuar utilitzant aquest aparcament com fins ara.