Del 17 de maig al 2 de juny estarem celebrant la Setmana Internacional dels Mercats juntament amb la resta de mercats municipals de la província de Girona.

Els mercats de la província, organitzats per la Diputació de Girona, hem planificat activitats i iniciatives de promoció amb l’objectiu, aquest any, de destacar els productes locals de temporada i la relació qualitat-preu dels productes.

Durant aquests dies, podràs gaudir de propostes i activitats tant dins com fora dels mercats: podràs passejar-te entre les parades dels mercats, on els paradistes t’oferiran consells per optimitzar la teva compra, podràs participar en tallers de cuina en diversos mercats o podràs gaudir de contingut de valor amb idees i recomanacions a les xarxes socials.

Com a novetat d’enguany, la revista Milfulls s’uneix a aquesta iniciativa dels mercats, oferint en el seu número 52 de primavera propostes econòmiques al teu abast.

Quines són les propostes del Mercat del Lleó?

Dins del marc de la Setmana Internacional dels Mercats, i des del 17 de maig al 2 de juny, des del Mercat del Lleó:

  • Regalarem bosses isotèrmiques per compres superiors a 50 €.
  • Compartirem un grapat de contingut a les nostres xarxes socials (@mercatlleo) en què t’explicarem com comprar i cuinar productes de la revista Milfulls juntament amb els alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona (@ehtgirona).

Consulta les activitats de la resta de mercats municipals aquí.