No sempre és fàcil encertar-la a l’hora de fer regals. Per això avui et portem quatre idees de regals ideals per aquella persona gourmet de la teva vida. Perquè els regals fets amb amor són els que més conten!

1. Pack amb selecció de formatges

Quan t’agrada el formatge t’agrada MOLT. És per això que un bon regal per algú que coneguis que li agradi el món dels formatges és fer-li una selecció de formatges, ja sigui optant per varietats de la terra o fins i tot introduint-hi algun tipus de formatge francès, italià o anglès.

N’hi ha per tots els gustos!

Al Mercat hi tenim autèntics experts en formatges. Per exemple, a la Formatgeria de Girona (parada 203), hi tenen formatges d’arreu. També t’aconsellem que passis pel Petit Productor (parades 56, 57, 58, 59) on, a més, et podran informar sobre visites guiades al corral i tastos de formatges al Mas Alba, on es produeixen el seu propi formatge.

2. Lot de vi

Una altra idea que, a més, és molt combinable amb la proposta dels formatges, és regalar un lot de vi. Si a la persona a qui li fas el regal li agrada el vi, segur que l’encertaràs. A Vins, caves i licors DIVÍ (parades 45 i 46) et poden aconsellar la mar de bé.

3. Selecció d’especies

Si el que busques és fer un detall original per algú molt gourmet una proposta interessant és regalar una selecció d’espècies. Pot estar molt bé informar-te de quin tipus de recepta pot preparar amb cadascuna d’elles per ajudar a aquesta persona a treure el màxim rendiment d’aquests productes.

4. Selecció de cafès o tes

A l’Àvia Marieta (parades 164 i 167) en saben un munt. És per això que, si coneixes algun amant de l’hora del te o algú que no pugui viure sense cafè una bona idea és venir al Mercat i preguntar-los-hi sobre les varietats que tenen i que t’aconsellin per fer un pack ideal per coffee o tea-lovers.